Reload

Magjistralja Prishtinë-Ferizaj Km 7-të

Prishtinë
Telefoni: 045/500-801
Website: www.facebook.com/poligonireload

Poligoni i shenjtarisë RELOAD ka filluar të punojë që nga 11 Tetori i vitit 2012, duke ofruar : qendrën e trajnimeve , shitjen e armëve dhe paisjeve  taktike.Orari i Punës: 09:00-22:00

Harta

Reload

Reload ofron  : qendrën e trajnimeve , shitjen e armëve dhe paisjeve  taktike.

Reload