Rent a car Fita

Rr. Lidhja e Pejes, Zona industriale

Prishtinë
Telefoni: 045/471-471, 045/348-348

Rent a car Fita është ndër kompanitë më të suksesshme të kësaj veprimtarie, ajo operon në Kosovë me një llojllojshmëri të veturave si nga ato më ekonomike e deri tek ato më luksoze, me një staf tejet mikpritës Rent a car Fita ju shërben në çdo kohë me veturat e saj. Përjetoni sigurinë dhe komoditetin me veturat e Rent a car Fita.Punon 24 orë
Kryen dërgesa

Harta

Rent a car Fita

Rent a car Fita, ju shërben në çdo kohë me vetura të tipeve të ndryshme nga më të rejat.

Rent a car Fita