Restaurant Resort Planet

Fshati Kmetoc

Gjilan
Telefoni: 0280/324-432,0280/325-532, 044/134-073- Restauranti ,044/501-700
Website: www.planet-gjilan.com

Restaurant Resort Planet gjendet në kilometrin e 7-të të magjistralës Gjilan-Bujanoc,ndërsa nga aeroporti ndërkombëtar i Prishtinës rreth 62 km.Restaurant Resort Planet është tepër i veçantë për nga natyra se gjendet i rrethuar me një botë të mrekullueshme bimore dhe shtazore, që ju ofron një pushim dhe relaksim të paparë.Restaurant Resort Planet ju ofron :Hotel të klasit europian, restaurant dimërorë, verorë, staza shëtitjeje nëpër male, vend pikniku, pistë për helikopter, mini kopsht zoologjik, të gjitha shërbime që i ofron Resort Planet bëjnë kompleksin më të veçantë në Kosovë.

 

Restaurant Resort Planet is located at the 7-th kilometer of the main road Gjilan-Bujanovc, while 62 km away from the International Airport of Prishtina. Restaurant Resort Planet is special for its nature, grided by a wonderful vegetal and animal kingdom, which will give you rest and relaxation, un-experienced/ seen before. Restaurant Resort Planet offers : first class european hotel, winter restaurant ,summer restaurant, walking paths through the mountain, picnic space, helicopter flying field, mini-zoo, and all these services offered at Resort Planet make it the most special complex in Kosovo.Orari i Punës: 7:00-23:30

Harta

Restaurant Resort Planet

Restaurant Resort Planet ju ofron :Hotel të klasit europian, restaurant dimërorë, verorë, staza shëtitjeje nëpër male, vend pikniku, pistë për helikopter, mini kopsht zoologjik, të gjitha shërbime që i ofron Restaurant Resort Planet bëjnë kompleksin më të veçantë në Kosovë.