Restaurant Adriani

Rr. Gazmend Sahiti Nr2/ Lagja e re

Ferizaj
Telefoni: 044/949-495

Restaurant Adriani është ndër vendet më të rekomanduara për tu vizituar ku mund të gjeni një ambient të veçant me ushqim tradicional, mediteran dhe evropian.

 Orari i Punës: 08:00-23:00

Harta

Restaurant Adriani

Restaurant Adriani ju mundëson organizimin e ahengjeve të ndryshme familjare dhe shoqërore ku mund të kaloni momente të paharruara të jetës tuaj.