Restaurant Ambient

Shadervan

Prizren
Telefoni: +377 44/119-964, +386 49/119-964
Website: www.ambient-ks.com

Restaurant ,, Ambient ” u hap me 6 mars të vitit 2006, nën kalanë e Prizrenit pranë Lum Bardhit me një pamje unike në qytetin më të lashtë të Kosovës, me një ambient ku ju nga restauranti ynë mund të shihni një pamje mahnitëse duke u frekuentuar në qytetin tonë.

Ambinet i qetë familjarë, ne posedojmë mbi 90 vende në katin e parë dhe të dytë, terrasa jonë po ashtu posedon mbi 90 vende ku ju mund të pini kafen e mëngjesit me një pamje përballë Lidhjes së Prizrenit, menyja jonë është e begatshme dhe e përzier me të gjitha llojet dhe pijet e ndryshme, për ju përkujdeset një staf i veçantë me profesionalizëm, ne bëjmë dhe përgaditjen e tavolinave të ndryshme në vendin e duhur psh, tavolinë Suedeze për organizimin e seminarëve e koktejeve të ndryshme.Orari i Punës: 07:00-24:00

Harta

Restaurant Ambient

Ambinet i qetë familjar, ne posedojmë mbi 90 vende në katin e parë dhe të dytë, terrasa jonë po ashtu posedon mbi 90 vende ku ju mund të pini kafen e mëngjesit me një pamje përballë Lidhjes së Prizrenit, menyja jonë është e begatshme dhe e përzier me të gjitha llojet, dhe pijet e ndryshme, për ju përkujdeset një staf i veçantë me profesionalizëm, ne bëjmë dhe përgaditjen e tavolinave të ndryshme në vendin e duhur psh tavolinë Suedeze për organizimin e seminarëve e koktejeve të ndryshme.

Restaurant Ambient

p>

Restaurant Ambient