Restaurant Anija

Janjevë

Lipjan
Telefoni: 044/606-330
Website: http://www.facebook.com/RestaurantAnija?fref=ts

Restaurant Anija është ndër restaurantet më të veçanta në vendin tonë, ajo ofron një ambientë të mrekullueshëm, e vendosur në mes të një liqeni artificial krijon tek ju ndjenjën e të qenurit në lundrim. Ambienti i rrethuar me gjelbrim, këndi i lodrave për fëmijë dhe shpezë të llojeve të ndryshme që posedon ky restaurant bënë këtë vend të jetë ideal për të kaluar qetë një ditë të rehatshme me familjet dhe miqt tuaj.Orari i Punës: 08:00-24:00
Data e themelimit:

Harta

Restaurant Anija

Te Restaurant Anija ju mund të organizoni dasma, ahengje familjare e shoqërore, ajo ka një kapacitet rreth 200 mysafir.

Restaurant Anija