Restaurant Çadra

Magjistralja Prishtinë-Gjilan kilometri i 18-të

Prishtinë
Telefoni: 044/140-729, 044/151-156

Restaurant Çandra është i vendosur në një pozitë jashtëzakonisht të shkëlqyer me një ambient krejtësisht natyral dhe të rehatshëm, ky restaurant ofron për ju një meny të pasur tradicionale dhe një specialitet të veçant në Kosovë siç është mishi i qingjit, i viqit dhe i edhit të pjekur në saq. Stafi mikëpritës i këtij restauranti ju shërben në çdo kohë.Orari i Punës: 08:00-23:00

Harta

Restaurant Çadra

Te restaurant Çadra mund të bëni rezervime për ahengje familjare, shoqërore, takime afariste, seminare etj.

Restaurant Çadra