Restaurant Cafe Gagi

Rr. Fehmi Agani nr 12

Prishtinë
Telefoni: 044/160-665, 049/522-511

Gagi Café është një biznes familjar që punon që nga 17 shtatori, 2009 në pronësi të Gagi Group – e cila njëkohësisht është edhe pronare e Foto Gagit (afër Hotelit Grand). Gjendet në qendër të Prishtinës – afër vendparkimit të Ministrisë së shërbimeve publike, ish Shtëpia e Mallrave e Re – Gërmia.

Gagi Cafe është e para në Kosovë që u ofron klientëve të vet shërbime të ndryshme në një objekt të vetëm – në tre kate, secili me shërbime të ndryshme:

Kati i I-rë: bari dhe restoranti
Kati i II-të: restoranti/bari i verës
Kati i III-të: restoranti dhe tarraca

Gagi Cafe funksionon si një restorant dhe bar për një gamë të gjërë të klientëve gjashtë ditë dhe gjashtë natë (prej të hënës deri të shtunën 7 am – 12 am), ku ofron meny konsistente me specialitete të ndryshme.

Restoranti/bari i verës ofron një “hapësirë për ekspozitë” me specialitete të reja çdo javë si dhe me organizim të netëve të pianos gjatë ditëve “joaktive” në Prishtinë. Ofrojmë një ambient të relaksuar, modest i cili i mirëpret çdonjërin prej juve.

 

Gagi Café is a family business owned by Gagi Group – owning Foto Gagi (near Grand Hotel) as well. It is located in the center of Prishtina – near the parking lot of Ministry of Public Services, formerly “Shtepia e Mallerave e Re – Germia.”

Gagi Café is the first in Kosova to offer its customers different services in only one building – it is made of three floors, each of them offering different services:

1st floor: Bar & Restaurant
2nd floor: Restaurant/Wine Bar
3rd floor: TerraceOrari i Punës: 07:00-24:00

Harta

Restaurant Cafe Gagi

PSE GAGI CAFE?

Sepse ne do t’i lëmë klientët tanë që në paqe të shijojnë ambientin dhe të hanë, të pinë dhe të vallëzojnë tërë natën në një anonimitet të plotë.

NE ju bëjmë që të ndiheni si në shtëpi, ju na bëni të ndihemi mirë me praninë tuaj, kënaqësia jonë varet nga ju!

 

Why Gagi Café? Because we will leave our clients alone to enjoy the space and just eat, drink and dance the night away in complete anonymity.

WE make you feel at home. YOU make us feel good with your presence. Our pleasure depends on you!

Dress Code:
Smart Casual
Management reserves all rights.

Note: We recommend booking a table during the weekends OR for your special events, birthday parties, bachelorette/bachelor party or just to party like a star.

All of this is brought to you for the first time in Kosova’s history by Gagi Café, the place to be!