Restaurant Centrum

Rr. Fehmi Agani

Lipjan
Telefoni: 038/580-800

Restaurant Centrum është ndër restaurantet më të preferuara nga qytetarët e Lipjanit dhe më gjërë. Ky restaurant posedon dy salla dhe një terasë tejet të rehatshme. Rastaurant Centrum ju ofron opsione jashtëzakonisht ekskluzive ushqimore, që nga ëmbëlsira më e mirë gjerë tek kuzhina bashkëkohore me përbërësit më të shijshëm.

Salla e cila gjendet në katin e dytë është sallë e ndërtuar me një dizajn modern. Ajo ofron kushte ideale për takime afariste, trajnime, seminare dhe kokteje. Kapaciteti i sallës mundëson vendosjen e një numri prej 100 mysafirësh dhe një hapësirë tjetër të lirë të mjaftueshme për ta shijuar qëndrimin tuaj.Kjo sallë mbledhjesh krejtësisht e pajisur është një zgjidhje perfekte për trajnime, seminare dhe takime afariste.

Nëse planifikoni ndonjë aheng apo takim të gjerë familjar, Restaurant Centrum është vendi ideal për organizimin e kësaj ngjarje të veçantë për ju. Personeli ynë shërbyes do të gjej kënaqësi që t’ju ndihmojë lidhur me të gjitha nevojat tuaja për planifikim.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 07:00-23:00

Harta

Restaurant Centrum

Restaurant Centrum është ndër restaurantet më të preferuara nga qytetarët e Lipjanit dhe më gjërë. Ky restaurant posedon dy salla dhe një terasë tejet të rehatshme. Rastaurant Centrum ju ofron opsione jashtëzakonisht ekskluzive ushqimore, që nga ëmbëlsira më e mirë gjerë tek kuzhina bashkëkohore me përbërësit më të shijshëm.

Salla e cila gjendet në katin e dytë është sallë e ndërtuar me një dizajn modern. Ajo ofron kushte ideale për takime afariste, trajnime, seminare dhe kokteje. Kapaciteti i sallës mundëson vendosjen e një numri prej 100 mysafirësh dhe një hapësirë tjetër të lirë të mjaftueshme për ta shijuar qëndrimin tuaj.Kjo sallë mbledhjesh krejtësisht e pajisur është një zgjidhje perfekte për trajnime, seminare dhe takime afariste.

Nëse planifikoni ndonjë aheng apo takim të gjerë familjar, Restaurant Centrum është vendi ideal për organizimin e kësaj ngjarje të veçantë për ju. Personeli ynë shërbyes do të gjej kënaqësi që t’ju ndihmojë lidhur me të gjitha nevojat tuaja për planifikim.

Restaurant Centrum

Restaurant Centrum