Restaurant Edi 1

Rr Luan Haradinaj

Prishtinë
Telefoni: 044124715

Restaurant Edi është duke operuar që nga viti 1991 , duke qëndruar kështu besnik traditës dhe klientëve të saj, duke ofruar meny kosovare të cilësisë shumë të lartë e që nuk ju zhgënjen asnjëherë. Restaurant Edi është një ndër restaurantet që frekuentohet shumë . Ju presim të na vizitoni .Orari i Punës: 07:00-24:00

Harta

Restaurant Edi 1

Restaurant Edi është duke operuar që nga viti 1991 , duke qëndruar kështu besnik traditës dhe klientëve të saj, duke ofruar meny kosovare të cilësisë shumë të lartë e që nuk ju zhgënjen asnjëherë. Restaurant Edi është një ndër restaurantet që frekuentohet shumë . Ju presim të na vizitoni .

Restaurant Edi 1