Restaurant Edi 2

Rr Eqrem Çabej

Prishtinë
Telefoni: 044/440-858 , 044/685-487

Restaurant Edi është duke operuar që nga viti 1991 , duke qëndruar kështu besnik traditës dhe klientëve të saj, duke ofruar meny kosovare të cilësisë shumë të lartë e që nuk ju zhgënjen asnjëherë. Restaurant Edi është një ndër restaurantet që frekuentohet shumë . Ju presim të na vizitoni .Orari i Punës: 07:00-24:00

Harta

Restaurant Edi 2

Restaurant Edi është duke operuar që nga viti 1991 , duke qëndruar kështu besnik traditës dhe klientëve të saj, duke ofruar meny kosovare të cilësisë shumë të lartë e që nuk ju zhgënjen asnjëherë. Restaurant Edi është një ndër restaurantet që frekuentohet shumë . Ju presim të na vizitoni .

Restaurant Edi 2