Restaurant Europa 92 Motrat Binjake

Magjistralja Prishtinë-Ferizaj km i 8-të

Lipjan
Telefoni: 044/503-457, 044/172-189

Restaurant Motrat Binjake i njohur gjithashtu edhe si Europa 92, ka një traditë të gjatë në fushën e hotelerisë, ajo operon në Kosovë qysh nga viti 1990, restaurant familjar tejet i rehatshëm me një meny të pasur tradicionale nga përbërësit më të shijshëm, poashtu posedon sallën e dasmave, një sallë moderne që i përshtatet çdo lloj kërkese. Për të plotësuar gjithnjë e më tepër kërkesat e klientëve, Europa 92 zgjeroi aktivitetin e saj duke hapur dhe një pishinë jashtëzakonisht të shkëlqyer e cila gjendet përkrah restaurantit, si dhe motelin me dhoma shumë të rehatshme dhe komode. Personeli shërbyes i këtij restauranti ju mirëpret në çdo kohë.Punon 24 orë
Data e themelimit:

Harta

Restaurant Europa 92 Motrat Binjake

Restaurant Europa 92-Motrat Binjake bënë rezervimin, organizimin e dasmave, ahengjeve familjare e shoqërore, takimeve afariste, seminareve etj.

Restaurant Europa 92 Motrat Binjake