Restaurant Fuad As

Reçan

Prizren
Telefoni: 044/248-641, 044/351-348
Website: restaurant_fuad-as.com

Restaurant Fuad-As është një ndër restaurantet më të bukura në rrethin e
Prizrenit, me një ambient tejet relaksues dhe komod, i vendosur në një pozitë shumë të përshtatshme natyrore buzë lumit dhe malit ky restaurant ofron për ju një meny të pasur dhe të gjerë nga përbërësit më të shijshëm, këndin e lodrave për fëmijë gjë që e bënë qëndrimin tuaj familjar të kompletuar. Fuad-As gjithashtu posedon dhe një sallë moderne ku ju mund të organizoni ahengjet familjare, dasmat, takimet afariste, seminaret etj. Personeli shërbyes i këtij restauranti është aq mikpritës gjë që ju bënë të ndjeheni si në shtëpinë tuaj.Orari i Punës: 08:00-24:00

Harta

Restaurant Fuad As

Fuad-As posedon dhe një sallë moderne ku ju mund të organizoni ahengjet familjare, dasmat, takimet afariste, seminaret etj

Restaurant Fuad As

Restaurant Fuad As