Restaurant Home

Rr. Luan Haradinaj

Prishtinë
Telefoni: 044/336-336
Fax: 038/22 40 41
Website: www.facebook.com/HomeRestaurant

Në Restaurant Home mund të provoni ushqime të veqanta me reqeta speciale.Mund të drekoni nga 3.00 deri 7.00 euro për person. Welcome Home Restaurant & Bar .Dreka dhe darka me specialitete të reja dhe oferta speciale.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-23:00

Harta

Restaurant Home