Restaurant Hotel Serenata

Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë kilometri i 12-të

Prishtinë
Telefoni: 044/654-300, 049/654-300
Website: http://www.facebook.com/restorant.serenata?fref=ts

Restaurant Hotel Serenata është një restaurant modern i kombinuar me klasiken dhe natyrën, me një ambient tejet relaksues ky restaurant ju ofron një park të këndshëm për të kaluar qaste të rehatshme dhe pushimi me familjet tuaja. Ky park është i pajisur me këndin e lodrave për fëmijë gjë që bënë fëmijët tuaj të argëtohen dhe të ndihen sa më të kënaqur. Përveç restaurantit, Serenata ju ofron një sallë dasmash, ahengjesh të përshtatshme për çdo organizim që planifikoni të bëni, hoteli gjithashtu ju ofron dhoma jashtëzakonisht të rehatshme dhe moderne me të gjitha pajisjet përcjellëse.Punon 24 orë

Harta

Restaurant Hotel Serenata

Restaurant Serenata bënë organizimin dhe rezervimin e dasmave, ahengjeve familjare e shoqërore, takimeve afariste, seminareve etj

Restaurant Hotel Serenata

Restaurant Hotel Serenata