Restaurant Iliria

Vermic

Prizren
Telefoni: 044/191-862

Restaurant Iliria si biznes ka fillu me punu në vitin 2003 ku me një sukses dhe pune kualitative dhe shërbime cilësore ka arrit të mbetet përzgjedhje e çdo klienti .Restaurant Iliria ka një meny të begatshme dhe tradicionale.

Ju mirëpresim !Orari i Punës: 08:00-23:00

Harta

Restaurant Iliria

Restaurant Iliria ju ofron meny të begatshme tradicionale ,si specialitet kemi peshkun e freskët.

Restaurant Iliria