Restaurant Lustrio

Rruga Ahmet Krasniqi

Prishtinë
Telefoni: 044696233
Website: https://m.facebook.com/RestaurantLustrio

Restaurant Lustrio ndër vendet më të mira në Prishtinë, ku mund të gjeni menu me ushqime të ndryshme ndërkombtare dhe mediterane.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 07:00 - 24:00
Data e themelimit:

Harta

Restaurant Lustrio

Ndër Restaurantet më të mirë në Prishtinë Lustrio ju ofron ushqime të ndryshme ndërkombtare dhe meditaren, na vizitoni.

Restaurant Lustrio