Restaurant Piceria Vila Park

Magjistralja Prizren-Prevallë kilometri i 12-të, sredskë

Prizren
Telefoni: +377 44 295 973, +377 49 295 973, +377 44 656 427, +377 49 656 427
Website: www.vilapark-ks.com

Restauranti familjar “Vila Park” është vend mikpritës i cili gjendet në qendër të Zhupës disa kilometra larg Prizrenit.
Ambienti i këndshëm, personeli mikpritës, specialitete nga kuzhina me cilësi të lartë janë ato që e bëjnë të njohur restaurantin “Vila Park”.Orari i Punës: 09:00-24:00

Harta

Restaurant Piceria Vila Park

Së bashku me restaurantin “Vila Park” gjendet edhe salla në të cilën përveç shërbimeve të zakonshme organizojmë edhe ahengje të ndryshme si : ditëlindje , promovime , seminare , rezervime të veçanta si dhe gëzime të ndryshme familjare.

Shërbimi jonë cilësor njëherit është edhe garancion që ju do të na vizitoni përsëri.

Restaurant Piceria Vila Park

Restaurant Piceria Vila Park