Restaurant Symphony

Rr. Ulpian C7 / 1

Prishtinë
Telefoni: 038/548-271
Website: www.codexsymphony.com

Restorantin Symphony e shquan veçantia dhe ngrohtësia e brendisë së ambientit në njërën anë dhe gërshetimi me finesat më të holla midis klasikës dhe bashkëkohores në anën tjetër. Symphony është disejnuar ngjashëm me restorantet alpike të Zvicrës, ndërsa e shquan dukshëm edhe imazhi e ngrohtësia e traditës shqiptare, veçanërisht në funksionalizimin e bukur të disejnimit të drurit dhe relikteve të moçme shqiptare. Në Symphony përgaditet pogaçja tradicionale, si dhe servohen pijet më të kërkuara vendore e ndërkombëtare.

 Veçanti tjetër në Symphony është edhe relaksimi i juaj me muzik klasike të kohërave të ndryshme, sherbime cilesore, korrektesi dhe shpejtesi që nese vini një herë do të na vizitoni qdo herë.Harta

Restaurant Symphony