Restaurant Te Ariu

Veternik

Prishtinë
Telefoni: 044/202-304

Restaurant Te Ariu ka filluar të punojë në vitin 2004 , me një punë të palodhshme kualitative dhe stafin profesional duke ofruar meny tradicionale dhe internacionale . Restauranti posedon sallën VIP, sallën e ushqimit, sallën për festime të ndryshme për fëmijë, këndin e lodrave brenda dhe jashtë. Gjithashtu restaurant Te Ariu është shumë i veçantë sepse posedon edhe një mini kopsht zoologjik me kafshë të ndryshme që është shumë interesante për tu vizituar nga fëmijët … me një hapësirë të gjerë të gjelbruar.

Së shpejti do të bëhet hapja e Restaurant Te ARIU edhe në Fushë Kosovë.

Vendi ideal për ju dhe fëmijët tuaj , ejani na vizitoni !Orari i Punës: 7:30-24:00
Data e themelimit:

Harta

Restaurant Te Ariu

Restauranti posedon sallën VIP, sallën e ushqimit, sallën për festime të ndryshme për fëmijë, këndin e lodrave brenda dhe jashtë. Gjithashtu restaurant Te Ariu është shumë i veçantë sepse posedon edhe një mini kopsht zoologjik me kafshë të ndryshme që është shumë interesante për tu vizituar nga fëmijët … me një hapësirë të gjerë të gjelbruar.

Restaurant Te Ariu

Restaurant Te Ariu