Restaurant Te Rethi

Rruga e Shkupit

Prishtinë
Telefoni: 049/202-304

Restaurant Te Rrethi është hapur në vitin 2000, duke u vizituar e vlerësuar shumë nga klientët ka arritur deri më sot , ku sapo ka përfunduar rikonstruimin e ambientit dhe pasurimin e menysë. Restauranti është vendi ideal për organizime të ndryshme .

Ejani na vizitoni!Orari i Punës: 08:00-24:00

Harta

Restaurant Te Rethi

Restaurant Te Rrethi është hapur në vitin 2000, duke u vizituar e vlerësuar shumë nga klientët ka arritur deri më sot , ku sapo ka përfunduar rikonstruimin e ambientit dhe pasurimin e menysë. Restauranti është vendi ideal për organizime të ndryshme .

Ejani na vizitoni!

Restaurant Te Rethi