Restaurant Trofta

Fshati Drajkovc

Shtërrpcë
Telefoni: 044/422-742, 044/444-867

Restaurant Trofta i vendosur në një ambient freskues në natyrën e freskët të Shtërrpcës, me një përvojë të gjatë në kultivimin e peshkut trofta ju ofron një shërbim cilësor dhe mikpritës, ambienti krejtësisht natyror ju bënë të ndjeheni jashtëzakonisht rehat duke shijuar ajrin e pastër të këtij vendi. Restaurant Trofta ju ofron një meny të pasur tradicionale dhe të veçantë siç është peshku i terur, peshku trofta, qorbë peshku etj. Personeli i këtij restauranti ju mirpretë në çdo kohë.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-24:00

Harta

Restaurant Trofta

Restaurant Trofta bënë transportin e peshkut të freskët ‘Trofta” në vend dhe rrethinë.

Restaurant Trofta

Restaurant Trofta