Restaurant Ujëvara

Rr. Epopeja e Jezercit

Ferizaj
Telefoni: 044/224-190

Restaurant & Pishina “UJËVARA” … Me ambient natyror me 3 pishina, salla luksoze me 600 dhe 300 ulëse, salla e vogël exluzive, teracat atraktive rreth lumit si dhe kopshti për fëmijë, 2 Km nga qendra e Ferizajit.

Mirë se viniOrari i Punës: 08:00 - 24:00

Harta

Restaurant Ujëvara