Restaurant Villa Marigona

Magjistralja Prishtinë-Ferizaj ( rrethi QMI )

Lipjan
Telefoni: Restaurant 044/88-44-33, Motel -Villa 044/883-885
Website: http://www.facebook.com/pages/Villa-Marigona/191269804248895?fref=ts

Me një traditë të gjatë në veprimtarinë e hotelerisë, villa Marigona është e shtrirë në një pozitë jashtëzakonisht relaksuese dhe të rehatshme, restauranti tejet i përshtatshëm për të kaluar qaste të mrekullueshme me familjet dhe shoqërinë tuaj. Stafi mikpritës ju shërben në çdo kohë duke ju bërë të ndiheni si në shtëpinë tuaj.Punon 24 orë

Harta

Restaurant Villa Marigona

Në Restaurant Villa Marigona mund të bëni organizime te ndryshme familjare e shoqerore, takime afariste, seminare te ndryshme. Personeli sherbyes do të ketë kënaqësi të ju ndihmoj në organizimin dhe planifikimin tuaj.

Restaurant Villa Marigona

Restaurant Villa Marigona