Retro

Perandori Justinian 7

Prishtinë
Telefoni: 045/555-553
Website: www.retrocaffe.com

Vendi ideal për të pirë kafe dhe për të qëndruar me miqt tuaj , kafeteria më e mirë në qytet.

Servon ushqim të pregatitur mirë dhe të freskët .Orari i Punës: 07:30-24:00

Harta

Retro