Roma

Rr Vëllezërit Fazliu

Prishtinë
Telefoni: 044/530-089, 044/672-377, 044/344-501

NTP Roma ka filluar të operojë që nga viti 2003 , dhe ofron këto shërbime : shkallë graniti, pllaka graniti, pllaka të qeramikës të jashtme dhe të brendshme ,ngjyra dhe llaqe,ngjitës fugash, WC guaca ,dush kabina dhe të gjitha llojet e pajisjeve për instalimin e ujit dhe kanalizimit. Njëkohësisht bëjmë punë sipas marrëveshjes dhe porosisë : bëjmë prerjen e të gjitha pllakave të granitit të të gjitha madhësive .Orari i Punës: 08:00 - 20:00

Harta

Roma

NTP Roma e bënë transportin në tërë territorin e Kosovës pa pagesë. Roma ofron shkallë graniti, pllaka graniti, pllaka të keramikës të jashtme dhe të brendshme ,ngjyra dhe llaqe,ngjitës fugash, wc guaca ,dush kabina dhe të gjitha llojet e paisjeve për instalimin e ujit dhe kanalizimit. Njëkohësishtë bëjmë punë sipas marrëveshjes dhe porosisë : bëjmë prerjen e të gjitha pllakave të granitit të të gjitha madhësive .