Room Cafe

Rr. Lidhja e Prizrenit

Lipjan
Telefoni: 044/454-555

Kafeteria Room Cafe, është një ndër kafeteritë më të frekuentuara në qytetin e Lipjanit, ajo njihet për oraganizimin profesional të mini koncerteve dhe ahengjeve të ndryshme shoqërore, Room Cafe përveç që është më e frekuentuara nga qytetarët e Lipjanit ajo njihet edhe si pikë ndalesa nga gjithë qytetarët e tjerë të Kosovës të cilët kohë pas kohe vizitojnë këtë qytet.Orari i Punës: 07:00-23:00

Harta

Room Cafe

Room Cafe bënë organizimin dhe rezervimet e ahengjeve të ndryshme sipas kërkesave tuaja.

Room Cafe