S Imeri Company

Rr. Nene Tereza kati III

Gjakovë
Telefoni: 045/635-035
Website: www.s-imeri.com

S-Imeri company është themeluar në vitin 2000.

Duke sjellur një provojë të re dhe profesionale nga vendet europës qendrore, në Kosovë filloi me shërbime si: termoizolime, fasadime, enterior, dekorime enteriore dhe eksteriore. Së fundmi kompania S-Imeri është profesionalizuar në Marmorschpateltechnik (emitim i mermerit) punim i cili ka zanafillën nga punimet klasike dhe të njohura italiane.

Sot kompania S-Imeri është një kompani shumë e suksesshme si në Kosovë dhe jashtë saj, e cila ka një numër shumë të madh të të punësuarve dhe vlerësohet si kontribues.

Ajo që neve na bën te veçant është profesionalizmi, inovacioni, idetë e reja dhe pergjigjia e çdo pyetje të klientëve tanë.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 07:00-18:00

Harta

S Imeri Company

Shërbimet që ofron S-Imeri Company janë: Fasada, enetrieri e mbrenshme, termoizolime, marmor schpateltechnik, stuco veneziano, emitimi i gurëve antik, suvatime, ndërtim i thatë.

 

S Imeri Company