Samsonite Kosova

Qendra Grand Store

Pallati i Rinisë

Prishtinë
Telefoni: 049/164-647, 049/861-951
Website: www.samsonite.com

Samsonite është kompani lider në botë, për prodhimin e valixheve, çantave dhe aksesorëve për udhëtim, është e formuar në Denver SHBA në vitin 1910.Harta

Samsonite Kosova