Sante Plus Prishtina

Rr. Nëna Terez Kati 2 Banesa Nr.2

 

Prishtinë
Telefoni: 038/221-199 ,049/136-555 , 049/136-777 ,049/136-888
Website: www.santeplusgroup.com

Sante Plus Group e pajisur me teknologji bashkëkohore sipas standardeve evropiane ofron shërbim mjekësor në Turqi dhe në vendet e Ballkanit. Parimi bazë i stafit drejtues është: “Të gjeni në Stamboll një shërbim mjekësor të cilësisë së parë, pa hequr dore aspak nga rregullat etike mjekësore, duke respektuar të drejtat e të sëmurëve, me teknologji të përparuar, me kapacitet prej 75 shtretërish dhe me ambiente komode”. Spitali ynë në Antalja me misionin dhe vizionin e tij bashkëkohor, me kapacitet prej 70 shtretërish shërben me teknologjinë më të fundit. Doktorët tanë me përvojë dhe personeli ynë ju japin mundësinë të shëroheni në kushtet e një hoteli me 5 yje .Harta

Sante Plus Prishtina