ScooTaxi

Prishtinë
Telefoni: 045/323-232
Website: www.scootaxi.eu

Scootaxi është taxi shërbim me motoçikletë. Funksionon njejtë sikur çdo kompani tjetër që ofron ‘Taxi’ shërbime. Qasja është pothuajse e njejtë – klienti thërret dhe taksi vjen ju merr e ju dërgon në destinacionin tuaj. Scootaxi megjithatë dallon dhe është unik. Udhëtimi me motoçikletë, freskia të cilën fitoni, arritja me kohë si dhe çmimi prej vetëm 1 euro janë disa nga përparësitë e shfrytëzimit. Motoja e Scootaxi-të ‘i pari n’semafor’ bën të mundshme që klienti të jetë në vendin e kërkuar më së shumti për 5 minuta. Në këtë komunikacion të ngarkuar të Prishtinës do të thotë shumë të jesh i pari n’semafor .Harta

ScooTaxi