Sfinga

Rr. Xheladin Hana Nr. 20

Prizren
Telefoni: 049/811-118
Website: www.sfinga-ks.com

Eshtë shumë e thjeshtë.

Më shumë se asnjëherë më parë, sot kalojmë shumë kohë duke vozitur ose duke ecur nëpër rrugët e qyteteve tona. Çdo ditë rrugët vërshohen nga këmbësorët dhe makinat, të cilët shkojnë në punë shkollë ose dalin për të blerë diçka. Reklama në rrugë bie në sy të çdo njeriu.

Reklamat e jashtme janë të projektuara të tërheqin vëmendjen e njerëzve dhe të krijojnë shumë shpejtë një përshtypje të paharrueshme, duke i lënë ata të mendojnë për reklamën edhe pasi ta kenë kaluar atë.

Të reklamosh jashtë nënkupton ekspozim 24 orë në syrin publik. Reklamat e jashtme nuk janë të herë pas hershme ose të përkohshme, por janë më tepër të qëndrueshme dhe vazhdimisht. Ato janë gjithmonë të dukshme për njerëzit, natën e ditën, në shi dhe në diell. Reklamimet e jashtme janë janë në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë dhe 365 ditë në vit të cilat ekspozohen te klientët tuaj potencial.

Për dallim nga reklamat e ndryshme, reklamat e jashtme nuk mund ti ndalësh ose ti shmangësh. Shumë natyrshëm njerëzit fokusohen në to.

 

 Harta

Sfinga