Shtëpiaku

Rr Rexhep Krasniqi Nr 1 Blloku 3 Lok 19

Prishtinë
Telefoni: 044/508-050
Website: www.shtepiaku.com

SHTËPIAKU është ndërmarrja e parë private e cila ofron shërbime profesionale për mirëmbajtjen dhe pastrimin e objekteve banesore dhe shtëpive private në rajonin e Prishtinës.

Me ekip të besueshëm profesional, intervenime efikase, garancion të shërbimeve, dhe sigurim konstant të kompanisë dhe punëtorëve, SHTËPIAKU i është përkushtuar plotësisht përmbushjes së nevojave të klientëve.

Pajisjet më të sofistikuara bashkëkohore të markave më të njohura, 15 automjetet të cilat shërbejnë edhe si punëtori mobile, disponueshmëria 24 orëshe e ekipit kujdestar, dhe vlerësimi i vazhdueshëm i punës nga klientët të cilit i kushtohet rëndësi tejet e madhe, përmirësojnë shërbimet e SHTËPIAKU-t deri në përsosmëri dhe bëjnë që klientët të jenë gjithmonë të kënaqur me shërbimin e ofruar .Orari i Punës: 08:00-20"00

Harta

Shtëpiaku

Shtëpiaku ofron këto shërbime : pastrime, mirëmbajtje ,renovime, pastrimi i tepihëve ,autolarja.

Shtëpiaku