Spitali Amerikan

Pranë Spitalit Ushtarak – Laprakë, Tiranë

Tiranë
Telefoni: +35542357535
Website: http://www.spitaliamerikan.com

Misioni, vizioni, strategjia
Të drejtuar çdo ditë nga kërkesat e pacienteve dhe sistemit shëndetësor në Shqipëri, me pergjegjësinë e te qenit lider të padiskutueshem të sektorit e me ambicien për të hapur të parët gjithe portat e mjekësisë moderne, jemi çdo ditë në kërkim te perfeksionit, duke punuar të ofrojme më të mirën e shërbimit shëndetësor në një ambjent përkujdesjeje dhe sigurie maksimale. Bazuar fuqishëm në një staf të përzgjedhur multinacional, mbështetur nga teknologjia më e avancuar e puna e vazhdueshme kërkimore, i kemi dedikuar ekzistencen tonë besimit tuaj për një jetë më të shëndetshme.Punon 24 orë

Harta

Spitali Amerikan

- Shërbime Laboratorike
- Kardiologji
- Ortopedi
- Gastroentereologji
- Obstetrikë-Gjinekologji
- Neurologji
- Nefrologji
- Urologji
- Onkologji
- Endokrinologji
- Reumatologji
- Pneumologji
- Alergologji
- Dermatologji
- Pediatri
- Farmaci
- Imazheri
- Skaner
- Echo
- X-ray
- Densitometri e kockës

Spitali Amerikan