SPITALI HYGEIA

Mbikalimi i Kamzës, Tiranë

Tiranë
Telefoni: +355 4 23 90 000
Fax: +355 4 23 88 996
Website: http://www.hygeia.al

SPITALI HYGEIA TIRANE është një spital privat model, i klasit botëror dhe spitali i parё privat gjithёpёrfshirёs qё operon nё Shqipëri. Ai është spitali mё i madh privat nё vend dhe spitali i vetёm i cili ofron me tё vёrtetё shёrbime gjithëpërfshirëse tё kujdesit shëndetësor. GRUPI HYGEIA, pronar dhe operator i SPITALIT HYGEIA TIRANË, vazhdon tё jetё udhëheqësi nё tregun e sektorit shëndetësor me objektiv ofrimin e shërbimeve tё kujdesit shëndetësor me cilësi tё lartё dhe zhvillimin e një rrjeti tё integruar tё shërbimeve shëndetësore nё Ballkan.Punon 24 orë

Harta

SPITALI HYGEIA

Perpara pranimit, pacienti apo mjeku i tij duhet te kontaktojne Zyren e Administrimit te Pacienteve me qellim qe:

  • Te japin informacionet personale
  • Te zgjedhin menyren e akomodimit te tyre: ne suite, ne dhome private apo dhome gjysme private(dhome me dy shtreter)
  • Te kryejne rregullimet financiare

Çfare duhet te kete nje pacient perpara pranimit(shtrimit) ne Spital:

  • Dokument identifikimi pajisur me foto
  • Numrin e Rregjistrimit ne Tatim-Taksa
  • Informacion ne lidhje me Sigurimet Shendetesore te tyre (sipas rastit)

SPITALI HYGEIA