Sporting

Rr. Sheshi i Lidhjes 2 – Prizren, Rr. Rrustem Statovci – Prishtinë

 

 

Prishtinë
Telefoni: Prizren: 029/222-361, 029/243-346, Prishtinë: 038/220-029, 049/419-920, 044/612-643
Fax: Prizren: 029/243-346, Prishtinë: 038/220-029
Website: https://www.facebook.com/Sportingks/info

Firma SPORTING ka një traditë të gjatë 20 vjeqare dhe është firma e vetme në Kosovë e cila mirret me pajisjen komplete të sallave sportive, objekteve sportive , fitness klubeve profesionale dhe shtëpiake si dhe tereneve të jashtme sportive.. Te ne mund të gjeni edhe shumë gjëra që as nuk keni paramenduar që do të mund ti gjeni në Kosovë. Me fjalë të tjera kur thuhet SPORT nënkuptohet SPORTINGHarta

Sporting