Stublla

Jeta e re

Lipjan
Telefoni: 044/411-330
Website: www.stublla-ks.com

STUBLLA Shpk bën ndërtimin e lart & ulët ,prodhimin e dyerve dhe dritareve nga PVC dhe alumini,  si dhe montimin dhe shitjen e fasadës ventilusePunon 24 orë
Kryen dërgesa

Harta

Stublla