Syri Yllit

Rr. Adem Jashari

Viti
Telefoni: 044/294-434, 049/294-434

Syri i Yllit është një kompani e cila u themelua në vitin 2006 në qytetin e Vitisë, kryesisht merret me shërbimet e internetit, kjo kompani njihet për shërbimet e saj korrekte dhe efikase me internet të shpejtë në çdo kohë. Syri Yllit ka një ekip profesional në këtë fushë i cili ju mirëpret gjithmonë duke ju ofruar shërbimet që ka me çmime të volitshme.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 09:00-19:00

Harta

Syri Yllit

Ylli Syrit bënë shperndarjen e internetit në qytetin e Vitisë dhe në rrethinë

Syri Yllit