TannyMax Beauty Center

Rr. Xheladin Kurbaliu

Prishtinë
Telefoni: 044/480-048
Website: facebook: beautycenter.tanimax.

Beauty Center TannyMax ofron tretmane bukurie të ndryshme duke filluar nga:

depilim, rrezitje me aparaturat më të sofistikuara BIO si dhe krema të ndryshme nga brendet më të mirënjohura ndërkombëtare për rrezitje, tretmane bukurie për fytyrë, mbjellje të thonjëve.

Rregullimin e veturave për darsma.Orari i Punës: 09:00-20:00 h

Harta

TannyMax Beauty Center

Beauty Center Tani Max ofron tretmane bukurie të ndryshme duke filluar nga:

Depilim, rrezitje me aparaturat më të sofistikuara BIO si dhe krema të ndryshme nga brendet më të mirënjohura ndërkombtare për rrezitje, tretmane bukurie për fytyrë, mbjellje të thonjëve.

Rregullimin e veturave për darsma.

TannyMax Beauty Center