Taverna Sofra’bezi

Rr. Josip Rela Nr 18

Prishtinë
Telefoni: 038/234-367 ,044/234-367
Website: http://www.sofrabezi.blog.com

Sofra’Bezi është një restorant me kuzhinë tradicionale shqiptare me bazë në Prishtinë, Kryeqyteti i Kosovës. Sofra’Bezi është e angazhuar për të siguruar çdo mysafir me një përvojë të mirëfilltë shqiptare / Balkan ngrënie. Kjo është ajo që ne si për të thirrur Hospitalbano! (Mikpritja Shqiptare): pasioni ynë për  100%  kënaqësi të mysafirit.

Si pjesë e këtij angazhimi, ne jemi krenar për të shërbyer ushqim të freskët, e të shijshëm Shqiptar / e Ballkanit e  shërbyer në një  mjedis të rehatshëm ku të gjithë janë të mirëpritur si një anëtar i familjes sonë.

Ne përdorim vetëm produkte organike të cilat janë të freskëta dhe i gatuajmë në kuzhinën tonë në bazë të urdhrave. Gjithashtu ne furnizojmë restorantin tonë me produkte organike lokale.Orari i Punës: 07:00 -24:00

Harta

Taverna Sofra’bezi