Termo Plast

Therandë
Telefoni: 044/186-720, 045/699-000, 045/699-002, 044/145-002, 045/699-001
Website: www.termoplast-ks.com
TermoPlast u krijua në vitin 1995 dhe që nga atëherë ka pasur një suksesë shumë të madh në prodhimin e dyerve dhe dritareve me makina më të përsosura të asaj kohe. Ndërmarrja Termo Plast ka të punësuar me orar të plotë pune 39 punëtor.
 Ne bëjmë prodhimin e dyerve dhe dritareve prej Alumini dhe Plastike, Përpunimin e qelqit si dhe qelqit të temperuar, përpunimin e fasadave strukturale dhe gjysmë strukturale, veshjen me alumin (alucobond).


Harta

Termo Plast