Toli Shop

Rr. Adem Jashari

Viti
Telefoni: 044/494-948, 049/494-948
Website: http://www.facebook.com/ToliShopGsm?fref=ts

Toli shop gjendet në qytetin e  Vitisë dhe merret me shitjen, servisimin dhe dekodimin e telefonave mobil, gjithashtu bënë shitjen e aksesorëve për telefona.Orari i Punës: 09:00-20:00

Harta

Toli Shop

Shitja dhe servisimi i telefonave mobil.