Fibula Travel Agency

Rr. Nëna Terezë Nr.45

Prishtinë
Telefoni: 044/111-071, 038/242-526
Website: www.fibula-ks.com

FIBULA AIR Travel Agency është njëra nga Agjensionet e para që punon me çarter fluturime.
Ne kemi traditë, eksperiencë, ofrojmë kushte më të mira dhe komoditet që s’mundet t’ua ofrojë një Agjension I rëndomtë. Thjesht ne jemi lider në punën tonë. Nëse keni pyetje apo paqartësi lidhur me turizmin drejtohuni te ne. Kemi mundësi reale te ju ofrojmë udhetime interesante brenda dhe jashtë vendit.
Udhëtime individuale, grupore për cilindo destinacion që ju dëshironi. Udhëtimet sipas dëshires suaj jemi në gjendje ti plotësojmë pa hezituar. Vetem duhet të kontaktoni me agjentët tanë që merren me këto probleme dhe I zgjedhin shpejtë.Orari i Punës: 08:30-20:00

Harta

Fibula Travel Agency