Tropikal Resort

Plepa 13

Durrës
Telefoni: +355/52 262 669
Website: http://www.tropikalresort.com/

Në Tropikal Resort do të gjeni të ndërthurura pamjet e hotelerisë me gjelbërim pa fund, kënaqësitë e komfortit, cilësinë e gatimit dhe larmishmërinë e restoranteve. Tek ne çdo kush ka mundësinë të gjej gjithëçka që kërkon në një vend të vetëm.Harta

Tropikal Resort