Truly Nolen

Dardania RR5 LL2

Prishtinë
Telefoni: 049/221-223
Website: www.trulynolen-ks.com

Truly Nolen ofronë këto shërbime : dezinfektim, dezinsektim, deratizim dhe aromatizim.Punon 24 orë
Kryen dërgesa
Numri i Punëtorëve: 10

Harta

Truly Nolen

Truly Nolen ofronë këto shërbime : dezinfektim, dezinsektim, deratizim dhe aromatizim.

Truly Nolen