Ukaj Company

Rr. UÇK-së, Nr.78

Pejë
Telefoni: 044/139-353, 044/180-603
Fax: 039/433-180
Website: www.ukaj.com

Duke u frymëzuar në thjeshtësinë dhe bukurinë e zakonit vendor Ukaj ka krijuar kolekcione të ndryshme të tavolinave dhe karrigave të cilat për nga dizajni modern dhe klasik rrezatojnë (reflektojnë) mendim elegant .
Mjeshtëria e njohjës së drurit për nga qëndrueshmëria cilësia si dhe mjeshtëria e njohjës së zanatit ka bërë që Ukaj të rrisë koleksionin edhe me tavolina buke si objekte kryesore në familje.
Llojet tona të artikujve ua japin mundësinë që të kompletoni enterierin e nevojshëm.
Esenca e njohjës dhe posedimit të lidhshmërisë traditë-dru kompaninë tonë e bënë te klasifikohet si moderne.
Teknologjia moderne që përdorim na bënë një ndër shoqëritë më të kualifikuara në gjithë tregun shqipëtarë.
dhe këtë jo vetem në prodhimin e tavolinave dhe karrigeve por edhe të artikujve tjerë të punuar nga druri.
Artikuj që përmbushin nevojat e çdo mjedisi ju mund ti keni nëse i besoni shijës suaj mbi bukurinë dhe funksionalitetin.Harta

Ukaj Company