Union

Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë, Km I

Prishtinë
Telefoni: 038/567-335, 044/301-726

Kompania NTP Union e cila veprimtarinë e saj e filloi qysh në vitin 1960 duke e përcjellë atë në gjenerata deri në ditët e sotme ajo kryesisht merret me shitjen e kushinetave të llojeve të ndryshme për makina dhe industri dhe është distributor i autorizuar për Kosovë i kushinetave nga kompania e mirënjohur “SKF”, ajo gjithashtu bënë shitjen e të gjitha llojeve të pjesëve të veturave Japoneze të kompanisë Japan Pars dhe Key Parts.Orari i Punës: 09:00-18:00

Harta

Union

N.T.P. Union kryesisht merret me shitjen e kushinetave të llojeve të ndryshme për makina dhe industri dhe është distributor i autorizuar për Kosovë i kushinetave nga kompania e mirënjohur “SKF”, ajo gjithashtu bënë shitjen e të gjitha llojeve të pjesëve të veturave Japoneze të kompanisë Japan Pars dhe Key Parts.

Union

Union