Villa Natyra

Magjistralja Prishtinë-Gjilan kilometri i 20-të

Prishtinë
Telefoni: 049/345-688

Villa Natyra është një restaurant familjar , ai ngrihet në mes të një peisazhi mahnitës, ajër malor aromantik, qetësi, natyrë e paprekur, shërbim i ngrohtë, cilësi e klasit të lartë, gatime speciale dhe tradicionale, një kënd lodrash për fëmijë- gjëra të cilat e bëjnë këtë restaurant të jetë i veçantë. Personeli shërbyes i këtij restauranti ju mirëpret gjithnjë duke i plotësur kërkesat tuaja.Orari i Punës: 08:00:23:00

Harta

Villa Natyra

Te villa Natyra mund të bëni rezervime për dasma, ahengje të ndryshme familjare e shoqërore, takime afariste, seminare etj.

Villa Natyra