Villa Rudi Bogë

Bogë, Rugovë

Pejë
Telefoni: 044/125-488; 049/559-209

Villa Rudi është kompleksi turistik më mahnitës në Bogë të Rugovës. Bukuritë natyrore të maleve të Rugovës nuk do të mund t’i përjetoni ashtu siç duhet në qoftë se akomodimi juaj nuk është në vendin e duhur. Vilat Rudi gjenden në lokacionin më të përshtatshëm në Bogë dhe janë vetëm 30 metra larg nga teleferiku. Që ju të kaloni një pushim sa më të rehatshëm, kompleksi turistik ofron 5 vila të mobiluara në mënyrë luksoze dhe me pamje më mahnitëse në malet e Rugovës. Vilat gjithashtu posedojnë Free Wi-Fi si dhe pajisje dhe instruktor për skijim. E gjithë çfarë ju duhet të bëni është vetëm t’i shijoni pushimet tuaja dhe ta bëni check-in në Facebook.Harta

Villa Rudi Bogë