Villa Valboni

Magjistralja Prishtinë-Gjilan

Prishtinë
Telefoni: 044/745-720
Website: www.facebook.com/villavalboni

Villa Valboni është restaurant me një ambient tejet relaksues me një pamje të shkëlqyer nga liqeni i Badovcit, një meny e pasur e ushqimit nga përbërësit më të shijshëm dhe ambienti i brendshëm i këtij restauranti është ndër më të rrallët në vedin tonë i cili ju ofron një hapësirë të gjerë relaksuese dhe komode gjatë qëndrimin tuaj. Personeli shërbyes dhe mikpritës i këtij restauranti ka kënaqësinë të ju shërbej në çdo kohë.Orari i Punës: 08:00-24:00

Harta

Villa Valboni

Në Villa Valboni mund të bëni rezervim për ahengje familjare-shoqërore, takime afariste, seminare etj.

Villa Valboni

Villa Valboni